Vårt ferieparadis

En nydelig god morgen, ønskes dere igjen fra Hallingdal ☀️

Nå må tiden virkelig stoppe opp litt synes jeg, for nå fyker dagene her i Hallingdal Feriepark avgårde så alt for fort. Vi kaster overhodet ikke bort tiden, vi er oppe tidlig og legger oss seint, men ingen av oss 10 campere har lyst å tenke på at det kun er tre dager igjen i dette flotte paradiset.

I forhold til i fjor legger vi lite planer for dagen. Værgudene er så absolutt med oss denne gangen, tenk hele 30 grader i går, så det viktigste er vel egentlig bare å få avkjølt oss litt i ny og ned. Vi har nydelig badeplass rett borti høgget her. Forfriskende fjellvann som vekker en skikkelig opp, og det er stor stas med stupebrett og ikke minst flytebrygge som ungene selvsagt tar som en stor utfordring å svømme frem og tilbake til.

Kveldene går til grilling og plapring rundt langbordet vi har rigget opp mellom teltene, og mens vi voksne holder fortet, fyker ungene rundt omkring. For å si det sånn, ungene kommer til nød innom for å spise litt, og Bjørn Erik og jeg legger oss faktisk før snuppeline kommer ruslende (les fykende på el-sparkesykkel) rett over midnatt. Da skal det nemlig være ro her i leieren, og det overholdes faktisk av alle som bor her. Kanskje ikke så rart, for all denne friske fjellufta tar jo på. Litt søvn innimellom er et absolutt “must”.

Nei nå må jeg avslutte, for Bjørn Erik i gang med egg og bacon og nok en solrik dag er i anmarsj. Jeg fikk også verdens fineste melding akkurat nå, Falk er på vei, og jeg gleder meg altså så til å vise han alt dette fantastiske stedet har å by på.

Vi skrives snart igjen, og husk i morgen snappes det på “Mammabloggerne”, så det blir det mye “live”.

Nyt dagen dere ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg