Vårt første møte med Intility, ble en braksuksess!

Heihei godtfolk 🐥

Vi koser oss fortsatt her i Oslo, og tenk det dere, denne gangen var vi så heldige og fikk med oss en Vålerenga kamp også. Det ble Mille og meg sitt første møte med nye Intility Arena, og bedre førstegangs opplevelse kunne vi vel egentlig ikke drømt om. Til nå har det faktisk vært en sjeldenhet å være til stede på Vålerenga sine kamper og dra hjem seieren, men denne gangen gikk det over all forventning. Det ble som sagt en braksuksess, med hele 4-1 i seier, og det dere, kan vi jentene leve lenge på.

Vi kan dessverre ikke være så lenge i Oslo som først ønsket, for i går plinget det inn varsel på mobilen om at Mille har time hos NOF (Norsk Ortopedisk Fotpleie) i morgen. Det hadde jeg selvsagt glemt, og denne gangen kan vi heller ikke gjør om på timen. Det er nemlig de som står for alle skoene til Mille, og alle må justeres før sommeren. Hun har fått nye ridestøvler også, som trenger å blokkeres ut, så denne timen kan vi ikke utsette lenger. Mille har også et stort ønske om å være mye i stallen denne påsken, så da regner jeg med at vi tar turen hjem ganske snart. Vi må bare ta turen innom Kristin og Dennis igjen, så vi får klemt litt på finingene våre 💕

Tårene kom selvsagt trillende igjen når vi stod samlet med klanen og sang “Vålerenga Kjerke”.

Vi digger miniklanen!

Mål, mål, mål og mål!

Har dere tatt påskeferie dere da, eller kanskje dere jobber? Uansett, skap dere en fin dag, og så skrives vi igjen seinere.

– Nina –

 

 

#vif #vålerengafotball #eliteserien #vålerenga #intilityarena

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg