Vårt første møte med Isla Mujeres 🇲🇽

Øya Isla Mujeres er karibisk vakker. Vi har ennå til gode å leie oss golfbil og se den i sin helhet, men allerede nå har vi falt pladask. Vi bor helt nord, og har kun et kvartal på den ene siden til stranda og tre kvartaler på den andre siden.

Hotellrommet vårt var ikke helt klart når vi ankom, så da heiv vi av oss tightsen og fant frem de etterlengta sandalene. To minutter etterpå satt vi på nærmeste beach bar, Big Daddy´s. I etterkant har vi lest på Tripadvisor at dette var et et meget godt valg. 4,5 stjerner av 5, dette var med andre ord et godt nybegynner sted å starte på.

Enchiladas og nachos med kylling gikk ned på høykant, og han far fikk seg en iskald øl som aldri har smakt bedre. Jeg derimot, tok de tre stegene mot det det krystallklare vannet og dyppet de kritthvite tærne mine, åhhh halleluja så godt det var.

Mille og jeg var i vårt ess, der vi rusla ut på brygga, vassa og hadde ertepose duell. Vi ville på ingen måte gå der i fra. Så hver gang Bjørn Erik gjorde opp regningen og gikk på for å late vannet, bestilte vi en ny øl til han så vi var nødt til å være der litt til. For hvorfor stresse når vi nå endelig var vel fremme og i vårt beste element? 

Det siste halvåret har Bjørn Erik spist guacamole hver eneste dag, eller i alle fall avocado, men den her smakte på ingen måte likt som den hjemme. Så fornøyd.

Ser dere plassen vår? Man ser hodet til Mille på venstre av parasollen i midten og Bjørn Erik sitt på andre siden, selvsagt godt inni skyggen som vanlig.

En konsentrert snuppeline.

#familieferie #vinterferie #reiseblogg #reiseliv #mexico #islamujeres #bigdaddysbeachbar

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg