Venninnegjengen samlet seg rundt dobbel bursdag 💕

God mandags morgen, dere ☀️

Jøss, hva er det som skjer? Vi har altså oppimot tyve grader og strålende sol her i Stavanger for tiden, og det er altså så nydelig og oppkvikkende. Det er rett og slett en fryd å stå opp om morran.

Jeg har allerede vaska to maskiner med klær etter konfirmasjonsgjengen og lufta Pippi og Mia, og om litt skal jeg ut og støvsuge inngangspartiet…ute. Jeg har nemlig lite lyst å spyle vekk alle de flyvende stankelbeina som har satt seg fast og dødd i alle kriker og kroker. Jeg vil ikke at alt skal bli så vått, så da drar jeg liksågodt sentralstøvsugeren med meg ut dørene her.

I går avsluttet jeg helgen på deilige Åmøy. Venninnen min som bor der ute har to døtre, og i løpet av samme uke fyller de år. Da stiller vi jentene selvsagt opp, for mamma Vibecke er vel den av oss som stiller mest opp for oss alle. I tillegg til energifylt samvær, veit vi jo også at det vanker velsmakende kaker med is, så jeg er i alle fall aldri vanskelig å be.

Når vi ankom, flytta vi stort som smått ut i den enorme deilige bakhagen, og der satt vi omtrent helt til sola gikk ned. Det er bare en ting å si om denne dagen og måneden:” Jeg elsker deg” 💕

 

#barn #bursdag #åmøy #sommeriseptember #godevenner

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg