Vi tar sjansen, og prøver igjen!

Som den glade eventyrfamilien vi er, er vi konstant på jakt etter gode flybilletter. Bjørn Erik er helt rå på å samle disse såkalt poengene hele tiden, så plutselig sånn som nå, hadde vi nok for alle oss tre til å reise langt og komfortabelt på ferie igjen. Dette året er derimot allerede fullbooket, så derfor har vi begynt å fylle opp neste års kalender.

Jeg er egentlig ingen stor fan av å reise tilbake på de samme stedene vi allerede har vært på. En perfekt ferie skal i tillegg til å være avslappende, by på mulighetene av små spennende utflukter ingen har opplevd før. For det er ingen hemmelighet at trioen vår til tider blir rastløs og må vi impulsivt ut og farte.

Bjørn Erik mente forleden at det var på tiden å få tak i neste års flybilletter til vinterferien. Han fant først noen helt fantastiske til Seychellene, men når vi to dager seinere skulle inn for å bekrefte dem, var de allerede borte. Etter mye frem og tilbake fikk vi derimot tak i perfekte billetter til Bali, selv om jeg egentlig trodde vi var ferdig med den øya der. Tydeligvis ikke, så nå er vi allerede i gang med å finne på nye ting å gjøre der og bo plasser vi ikke har sett før.

Vi har altså vært på Bali to ganger tidligere, og vi har alle friskt i minne at jentungen vår ble fryktelig syk sist gang vi var der. Det ble noen forferdelig dager for henne stakkars, men som hun sier i dag, hun husker lite eller ingenting av de dagene der. Denne gangen skal vi derfor gjøre opp for alle de vonde dagene hun hadde der. Vi skal besøke ny øy, Gili Air og på selve Bali bo på det nydelige stedet Nusa Dua. Så selv om vi går litt imot det jeg egentlig liker, nemlig det å reise tilbake til de samme stedene vi har vært på før, så skal vi gjøre denne turen helt annerledes.

Vi har forresten allerede sett oss ut hotellet vi skal bo på når vi kommer til øya Gili Air. PinkCoco Gili Air, hvor alt er rosa, ser helt fantastisk ut og snille Bjørn Erik nølte ikke et sekund på at han godt kunne tenkt seg å bo her, thihiii…

Gili Air

Bali

Har noen av dere allerede begynte å planlegge vinterferien 2020?

 

#Bali #Giliøyene #familieferie #strandlivet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg