Holymakaroni, i dag var det friskt å sitte bak på sykkelen!

Sitter nå i go´kroken under to pledd og med saueskinnstøfler på beina. Huttemegtu, det var en kald opplevelse. Selv om turen kun gikk til byen, var det langt nok til å bli gjennomfrossen på. "Så kle deg da for pokker", er det sikkert noen som tenker, men kunne ikke bare hive på meg hva som helst heller. Skulle i viktig møte, og var nødt til å vise litt "image". Kunne ikke ikle meg ulltøy, selv om det hadde passet best. Har så lyst til å dele med dere hva møtet handlet om, men siden det ennå er noe usikkert om det i det hele tatt blir noe av, må dere bare smøre dere med tålmodighet.

Møtet gikk uansett over all forventning, og når vi først var i byen tok vi like gjerne turen innom Beverly og tok en matbit. Har aldri spist noe der tidligere, men både nachosen min og gyrosen til Bjørn Erik, gikk ned på høykant. Det var rett og slett deilig å sitte i Vågen å nyte selskapet og alle menneskene omkring. Regner med det blir folksomt der i løpet av dagen...kjenner det frister litt å dra tilbake å ta en utepils.


Nå er Mille kjørt på kor, hun skal få prøve å være der alene for en gang skyld. Litt klump i magen, men av og til må hun få prøve seg litt på egenhånd.

Ønsker dere alle en god dag, kanskje noen av dere har tatt langhelg? Kos dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 30.04.2014  •  Kl: 18:07  •  Kategori: Harley  •  Kommentarer: 2

AK

Skrevet: 30.04.2014  •  Kl.20:30
Stilig med rosa tupper på håret! (Elsker rosa :-p) her er det langhelg, men det er fordi jeg har startet permisjon ettersom termin med lille knøttet vårt er rett rundt hjørnet :-)

Abbii

Skrevet: 01.05.2014  •  Kl.07:15
Nachosen så god ut. Og kult med rosa i håret :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits