Ja, da var hele gjengen endelig samla!

Det er selvfølgelig kjempekoselig å ha alenetid med bamsefar, men det noe ekstra når gamle venner og bekjente du ikke har sett på en evighet også joiner.

I tillegg var bestis Tonje også trygt ved min side i går, og det er alltid lykke. Vi har hengt sammen over halve livet nå, og deler rockens gleder. Vi blir fort 20 år igjen på slike sammenkomster. De gamle moovsa har derfor atter en gang fått lufta seg.

I skrivende stund ligger vi fortsatt i teltet og venter på en åpenbaring som gir oss en eller annet kickstart på dagen. Vi er nødt til å bevege oss i retning dusjene snart. Kl. 12 skal vi nemlig ned til søstrene Rikke og Hanne som driver Polly's Tearoom. Der skal vi møte kjære bardomsvenninne Tine, og jeg har sommerfugler i magen. Den jenta betyr alt for meg, hun står mitt hjerte nært. Håper resten av gjengen som overnatter på hotell også dukker opp, det er lov å håpe.

Åhhh, nå ringte Mille på FaceTime. Herlighet så deilig å høre og se henne. Pappa'n var ikke vanskelig å vekkes da.

Ha en fin lørdag, skrives senere!

Klem Nina

  • Skrevet: 21.06.2014  •  Kl: 10:14  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 1

deveny

Skrevet: 21.06.2014  •  Kl.12:54
I hodet lbir vi aldri eldre enn 20 år :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits