Home sweet home?

Vel, jeg vet egetlig ikke helt om det alltid stemmer. Vet jo at hverdagen kommer og biter deg i rompa fort nok uansett, så jeg har vel egentlig aldri vært så fan av "borte bra, men hjemme best".

Uansett, her er vi skikkelig i gang med diverse gjøremål. Fikk vite i går at pappsen reiser oddshore allerede på søndag, så da våkna vi alle til live fra feriemodusen. Bjørn Erik har en moped som skal fikses, en bærbar skole PC som er kaputt og så skal han gjøre ferdig en bod bak. Selv skal jeg snart avgårde med snuppeline som skal trekke en tann, fikse vippene mine, rydde ut av fem stappfulle kofferter og gjøre klar til fuglene som flytter inn i morgen.

Thjooohei hvor det går, her er det bare å brette opp armene og sette i gang. Godt batteriene er lada :-)

Jøssenavn, hva er det som har skjedd her?! Blir neppe prioritert med det første...

Vi får heller skrives seinere, kjære dere!

Klem Nina

  • Skrevet: 01.08.2014  •  Kl: 12:02  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits