Da tar vi helg dere!

Vel, denne familien har vel vært i helgemodus hele uken. Det er en flott høstuke vi har lagt bak oss, og jeg håper denne ferien går rett inn i minneboka til våre små.

For det er ikke bare bare å være foreldre nå til dags. For vi vil jo gjerne litt ut på tur, og få oss litt frisk luft hver dag, mens ungene vil være inne med all elektronikken sin. Jeg er vel den første til å innrømme at jeg selv elsker Mac´en min og bruker en del tid sammen med den, men en ferie bør jo vike litt fra det dagligdagse, innholde litt utenom det vanlige.

Så da har vi lekt aktivitetsledere. Ungene har høylyd protestert, i hvert fall sånn med en gang, men når vi først har kommet oss ut dørene, ja da har det bare vært fryd og gammen. De har storkost seg, og de har sjeldent mast om å få dra hjem igjen. Samtidig har vi sørget for å bruke TV´n minst mulig. Vi har rett og slett ikke hatt tid, for agendaen har vært proppfull av kjekke gjøremål.

Tilbakeblikk ♥ 


Da har vi kommet hjem fra stallen og skal prøve noe spennende her som han far har kjøpt inn.

God helg!

Klemmer sendes i fleng ♥

  • Skrevet: 10.10.2014  •  Kl: 19:29  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits