God grøss dere!

I dag ble det seint, men vi var altså oppe tidlig og dro rett i stallen i morges. Der fløy tiden altså så alt for fort, så fort at Mille så vidt rakk hjem for å dusje for deretter å dra på fest. Snille mammaen til Helene og Iselin i klassen hennes bød nemlig opp til Halloween party i kveld, med hekse-taco og mye annet ekle greier i vente. Trodde først det var bursdag på gang, men neida, det var kun en kjekk ting for jentene nå i mørketiden.

Mille har altså vært så gira, og gledet seg i dagevis. Vi bærte ned alle utkledningskassene, og fant fort ut at min marihøne-kostyme eller Bjørn Erik´s bie kunne fungere. Hun har blitt så lang nå at hun fint kan bruke alt det gamle vi har. Veldig kjekt å slippe å kjøpe noe dette året. Gjenbruk er alltid en slager!

Selvfølgelig måtte det litt sminke og blod til før snuppa var fornøyd... 


Egentlig ville hun bruke mine røde linser, men de er uten styrke så vi skal fortsette leitinga etter tilsvarende med styrke +4,5 til uka. For på fredag er nok denne lille grøsse marihøna atter en gang ute i gatene her og flyr....


Mille:"Jeg kan jo være litt søt også da, mamma". Ehhh, NEI det er klarer du nok ikke denne gangen vesla...Så der "føyk" hun altså ut dørene. Blid som ei lerke. Blir moro å se hvor mye sminke det er igjen når hun returnerer hjem om et par timer.

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndagskveld!

Grøss og gru fra Nina

  • Skrevet: 26.10.2014  •  Kl: 18:43  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits