God torsdag dere!

Nå har jeg endelig noen minutters pause, og gleder meg til en god kopp te og en liten time i sofaen. Fyttikatta så bra jeg har det akkurat nå. Ferdig trent, ferdig dusja, ferdig spist, ferdig "kost" og ikke minst ferdig vaska hus. Litt skår i gleden at Bjørn Erik står med ferdigpakka bag og er klar for offshore tur, men sånn er nå livet vårt. Han er milepælen i den lille familien vår, han sørger for at mange, ja mange drømmer går i oppfyllelse. Får heller tenke på at vi plutselig har han tilbake igjen, og da er det snart første advent og vi har masse å glede oss til fremover. 

Jeg kjenner det godt på kroppen at jeg har vært på Pulz hver bidigie dag denne uken. Manuellterapeuten min vil helst at jeg går dit i helgen også, men jeg tror jeg skal unne meg et par dagers pause. Kanskje jeg føler meg sterkere etterhvert og klarer og tyne ut litt til, men akkurat nå gleder jeg meg til morgendagen, etter endt trening, for da skal jeg legge vekk treningstøyet. 
Da var min kjære reist, og jeg er mutters aleine "in the house". Vel, det blir nok ikke lenge for begge ungene er snart på vei hjem. Fikk akkurat vite at Dennis også kommer hjem en tur på søndag, og da skal han faktisk bli her en hel uke. Åhhh som jeg gleder meg til å klemme han! Han har sikkert en hel haug å fortelle, for han kom hjem fra LA i dag. Han har ringt oss to ganger og vi har skjønt at det har vært mye jobbing der borte, men litt spennende har han helt sikkert å fortelle.

Nei, nå må jeg tilbake til hverdagssyslene. Får heller skrives litt seinere!

Klem Nina

 

 

  • Skrevet: 30.10.2014  •  Kl: 13:24  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits