God morgen, vakre lørdag!

"Sola skinner og jeg er så glad. Det er fordi jeg treffer deg i dag." Med disse Jokke-strofene ordner jeg meg til treff med fine Tonje. Bestis og jeg skal møtes til sein frokostlunsj, og så blir det å handle inn ost og spekemat for deretter å krasjlanda på sofaen foran peisen.

Men sjekk ut bildet jeg tok av lille Pippi-luska i går da. Er hun ikke søt?! Fant denne luen med hengeører i London, og den måtte selvfølgelig bli med hjem i kofferten. Pippi slipper selvfølgelig å gå rundt med den, for dette hater hun på det sterkeste. Ydmykelsens time delux! Hun blir stiv som en pinne og nekter å røre seg. Ser på meg med bedende øye som skriker:"Vær nå grei!".
Thihiiii, like moro hver gang. I fjor var hun engel, og da la hun seg paddeflat stakkars ♥


Nei, nå må jeg løpe. Noen venter på å bli plukket opp.

Kos dere! Ikke glem å nyt lørdagen selv om vi er midt i juleforberedelsene....

Klem Nina

  • Skrevet: 13.12.2014  •  Kl: 12:28  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 1

Neitilektepels // Rikke (Kommenterer alltid tilbake)

Skrevet: 13.12.2014  •  Kl.12:31
utrolig pen hund <3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits