Phuuu, da var leiligheten endelig klar for ny leieboer!

Dennis er vaska og rydda helt ut, så dere kan tro han far puster lettet ut. En skulle ikke tro det var mye å ordne i et 19 kvm krypinn, men joda han sønnen vår er flink til å "rote". Men når det er sagt så var det utrolig deilig at duoen Kristin og Dennis klarte å flytte alt pikkpakket avgårde til Oslo på egenhånd. For det å flytte er for meg et megamas uten like!

Nå er det altså klart, superklart faktisk! Man kan faktisk troppe opp med et par kofferter i hånda og flytte rett inn for her mangler det ikke på noe. Vi har pussa, gnidd, fiksa og triksa i dagesvis, for at den skal bli i tipp topp stand. Ypperlig for en person som trenger et krypinn ikke langt fra Stavanger sentrum. Nå håper vi på snarlig avgjørelse, så han far kan reise offshore i neste uke med senka skuldre.

Åhhh guriland så deilig det var å få lagt den ut på "Finn" nå. Mission Completed!

Ønsker dere alle en fortsatt super kveld. Nå skal snuppeline snart i seng, og så skal jeg benke meg foran TV´n med god samvittighet.

Klem Nina

  • Skrevet: 08.01.2015  •  Kl: 19:46  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits