Hei igjen fininger!

Nå kan dere tro vi har lekt oss. Bjørn Erik shopper så mye rart på nettet, men denne gangen var det faktisk litt moro. Supermanndrakt til vår lille tre-beinte. Dere kan tro hun også likte det...NOT!

Men uansett, vi fikk i alle fall lekt oss litt. Ikke minst med bildene etterpå. Elsker jo å leke med farger og skrift. Iphonesnutten og musikken sleit jeg med, men dere må huske at jeg kun har gjort dette en gang før. Men bare vent, dette skal jeg bli flinkere til, for dette er moro!


Vel, hva synes dere?! Håper dere ikke synes synd på Pippi? Hun føler seg ektrem dum når jeg gjør dette mot henne, men hun fikk tross alt lov til å bite ihjel drakten etterpå, mooohaaaaaa!

Da har han far kommet hjem, så da er det vel bare å sette i gang noe gourmet mat...eller kjøttpølser med potetstappe og brun saus.

God kveld!

Klem Nina

 

#hverdag #yorkshireterrier

  • Skrevet: 03.02.2015  •  Kl: 16:28  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits