Endelig helg dere!

Noen vet sikkert at denne jenta her, ALDRI går ut av huset uten noen form for solbeskyttelse. Jeg har investert så mye i å få huden min i nogenlunde brukbar stand de siste årene, og det viktigste jeg har lært på min vei, er å alltid bruke solfaktor uansett årstid og vær.

Det å være timesvis i sola langt oppe på fjellet, kunne vært en stor utfordring denne uken, men neida, ikke med verdens beste venn i lomma. Jeg er helt hekta på Colorescience sitt solpudder med 30 eller 50 faktor. Et fantastisk vannfast mineralpudder med UVA og UBV solbeskyttelse, som enkelt påføres oppå hverdagssminken uten å ødelegge den. Fåes i flere farger, og passer derfor alle hudtoner. 

Når jeg fikk vite at Avea Klinikken førte dette unike merke samtidig som jeg nettopp hadde lest denne artikkelen i KK, se her, var jeg ikke sein med å skaffe meg en rekke produkter i serien. Med på turen til Østerrike denne gangen, alltid godt plantet i skidressen var både Coloresciense sin lipgloss med faktor 35 og solpudderet i faktor 50. Hver andre time var jeg oppe og la på et lag med beskyttelse både på meg selv og venninnene mine rundt meg.

Jeg skal aldri mer skinne som en lyspære ute i sola, jeg er ferdig med å være solbrent!

Colorescience mineral solpudder SPF 50 og Sunforgettable Lip Shine SPF 35

Ønsker dere alle en fortsatt super fredag og GOD HELG!

Klem Nina

 

#avea #colorescience #hverdag #skjønnhet #mammablogg

  • Skrevet: 20.03.2015  •  Kl: 09:10  •  Kategori: Avea klinkken  •  Kommentarer: 2

Linda

Skrevet: 22.03.2015  •  Kl.18:36
Hei, Nina! Lurer på om du vet om et nettsted som selger Colorescience?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 22.03.2015  •  Kl.20:08
Linda: Nei, beklager. Men spør de snille jentene på Avea Klinikken. De vet helt sikkert :-)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits