God mandag dere!

Jeg tror jeg har den mest fornærma Yorkien i mils omkrets. Det er kanskje litt fjollete å lage et helt blogginnlegg om lille frøken Pippi på 1,5 kg (hun har faktisk gått opp 100 g etter amputasjonen av forbeinet, da det ikke går like fort i svingene lenger), men nå opptok vårstellet oss halve dagen i går, så dere får bære over med meg.

Yorkshire Terrieren vår trengte altså sårt en real makeover. Hun var blitt alt for lang i maska, og siden jeg har vært sløv de tre siste gangen jeg har bada henne og ikke valgt å gre henne, hadde hun små floker med dreads over hele kroppen. Det er ikke greit, så det var bare å brette opp armene å gyve løs.

Dette må være noe av det værste snella vår veit. Hun legger seg flat langs bordet og forsøker å snike seg unna i ett sett. I tillegg hyler hun ut ved hver minste ting, særlig når vi klipper neglene. Til og med hvis jeg "luft"-klipper, altså lurer henne ved å late som jeg klipper, blir det spetakkel.

Etter tre timer var vi i alle fall i mål. Resultatet ble så som så, siden jeg var nødt til å klippe vekk mye mer hår enn ønskelig på grunn av alle flokene. Nå er hun i alle fall stelt og klar for våren. Må nok jobbe litt med vennskapet vårt fremover, for hun er søren meg ikke mye blid akkurat nå. Vel, jeg regner med at det løser seg temmelig fort, min aller beste trebeinte hjertevenn ♥

Nå blir det kyllingsuppe på menyen. Så skal Mille på trening samtidig som Bjørn Erik og jeg tar oss en tur på Pulz. Er ikke noe særlig lysten, men når jeg skriver at jeg skal gjøre det her på bloggen, ja da er det ramme alvor og da MÅ jeg!

Ønsker dere alle en god middag og kveld!

Klem Nina

  • Skrevet: 13.04.2015  •  Kl: 16:02  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 2

Hilde

Skrevet: 13.04.2015  •  Kl.19:38
Min lille prinsesse stikker av bare noen holder en saks. Går opp i andre etasje og legger seg helt under sengen. Er ikke enkelt med disse søte små. Hva skjedde med pippi ang foten?

Nina Sprell Levende

Skrevet: 14.04.2015  •  Kl.07:49
Hilde: Pippi knakk foten, når en annen hund helt uforskyldt begynte å løpe etter en katt og ikke så henne i det høye gresset. Ble operert tre ganger, men dyrlegen klarte dessverre ikke å redde det. Det vokste brusk rundt for fort hver gang, noe som stoppet blodtilførselen. Så da var det bare å fjerne det.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits