hits
Headerbilde

Årets vakreste dag...

God mandag fininger!

Hvordan var dagen deres i går?

Her hjemme i Stavanger ble det tradisjonell feiring. Vi er fortsatt opptatt av å heie på alle ungene vi kjenner i barnetoget her på Hundvåg, og ikke minst på veslejenta vår Mille. Det som var utrolig kjekt i år, var at guttene våre Dennis og Pelle våknet tdilig for å være der for lillesøsteren sin. Vi har alltid fulgt henne, men denne gangen skulle hun altså gå hele veien alene med klassen sin. Da var det godt å ha oss alle som heiagjeng på sidelinja.

Etter barnetoget dro hele flokken bort på Lunde skole. Der startet vi dagens etegilde med pølser, brus, kaker og ikke minst is. Det er alltid litt dårlig med vekslepenger, så når kakestykkene kun kostet 10,- kjøpte selvfølgelig familien Thorsen ti stykker av gangen...Ikke bra for oss, men sikkert topp for arrangørene.

Så var det å lose Mille gjennom alle de fem aktivitetne som måtte til for å få lov til å fiske etter snopegaven på slutten. Hun synes altså dette er så moro, og det skjønner jeg veldig godt. For dette er akkurat hva jeg selv opplevde som barn. Gode barndomsminner.

Vi visste dagen ville bli lang, så etter tre timer på skolen tok vi oss en pause hjemme. Det passet bra, for da kom regnet. Når det ga seg, tok vi med oss bestis Tonje og dro til byen for å se folketoget. Alltid like kjekt å få det med seg, og ikke minst heie frem de vi kjenner der også. Ser de blir litt flaue når vi roper i kor, men er overbevist om at de liker det bittelitt. Det er jo alltid kjekt å bli gjort litt ekstra stas på, ikke sant?

Før vi ruslet hjem i åttetiden, avsluttet vi feiringen på restaurant med gode venner. Da åpnet himmelen seg igjen, men alt i alt synes jeg vi var kjempeheldige med været. Kan ikke klage, for tross alt så var det på forhånd meldt mye verre.

Det ble en god dag i går, en fin feiring.
Klem Nina

Du ser ut til å være velsignet, fine barn.

A 18.05.2015 - 22:34

Heisann!

Jeg likte dette innlegget veldig godt. Takk!

CreepyPasta 19.05.2015 - 08:56

A: Tusen takk for fine ord :-)

Nina Sprell Levende 19.05.2015 - 09:56Design laget av Silje Lien Design