God morgen fininger!

I dag står det "slappavdag" på menyen. Vi rakk faktisk ikke frokosten klokken 10:30, men det er første gangen på denne ferien, så det må vel være lov. Mille og Bjørn Erik trengte virkelig å få sove ut, og det var helt greit. Jørn Lier Horst boka mi begynner å bli så spennende nå, at jeg kunne liggi limt til de sidene i hele dag.

Etterhvert har vi i alle fall klart å flytte oss fra senga på rommet til en gigatisk madrass inni cabanaen vår. Denne deilige herlighetene har vi leid for hele dagen, og skal bli et kjærkommet avbrekk til alle utfluktene vi har hatt. I morgen er det nemlig på´n igjen, så i dag skal timene nytes her ved bassenget.

Mille har akkurat vært innom og spist "frokostlunsj" med oss, men ville rett tilbake til de andre ungene på barneklubben. De forbereder show til i kveld, og selvfølgelig vill hun være med på det.

Dette er nok et av de beste "kontorene" jeg har hatt ever...


Ønsker dere alle en finfin sommerdag, hvor enn dere måtte være

Blåser noen gode varme vibber fra deilige Bali til dere...

Klem Nina

 

#bali #kuta #hardrockhotelbali

  • Skrevet: 04.07.2015  •  Kl: 07:56  •  Kategori: Bali  •  Kommentarer: 2

Iselin Renée

Skrevet: 04.07.2015  •  Kl.08:13
Håper du koser deg :)

Bente

Skrevet: 05.07.2015  •  Kl.05:29
Nydelige bilder😊

Fineste familien 💞

Klem


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits