God kveld fininger!

Nå er det natta. En meget sliten gjeng ligger som noen slakt spredt rundt omkring her. Vi var oppe klokka syv i dag, for han far vil utnytte de siste dagene maksimalt. Så det ble ingen strandkos denne dagen heller, men fyttikatta for noen fantastisk ekstremsport opplevelser vi hadde. Vi har altså tilbragt dagen i fjellet, og jeg gleder meg til å dele galskapen med dere i morgen.

Kroppen var helt mørbanka når vi kom hjem i åtte-tiden i kveld, så snuppeline og jeg tok oss en velfortjent balinesisk massasje over hele kroppen. Åhhh, det gjorde godt. Så godt at vi faktisk satser på det i morgen også. Mille synes forresten det var dødskult å ikle seg den sorte papirunderbuksa. Vet nå ikke helt om jeg var enig i det...

I dag tvang vi oss til å gå på Hard Rock Cafe for å spise sein middag. Eller tvang og tvang "Fru Blom". Maten der er jo helt fantastisk, men vi har likssom vært så mye mer opptatt av de lokale restaurantene her enn å gå på det faste og vante. Men det var umulig å gå langt med Mille i kveld. Hun var så sliten at dette ble det smarteste valget. Vi bor jo her, så da sier det seg selv at vi var nødt til å stikke innom før eller siden.

Vel, overskriften i kveld ble nok noe misvisende. Det ble selvfølgelig ingen "rocka" kveld. Vi sang litt over den møreste spare-ribsén ever, men måtte skippe desserten til fordel for senga. Tuppene fikk endelig lufta de sommerglade Me&i kjolene...
Ønsker dere en fortsatt fin kveld! Vi har akkurat fått med oss at Lura Bulls, Bjørn Erik sitt gamle amerikanske fotball-lag, har blitt Norgesmestere. Flott å kunne ligge her i senga på Bali og se kampen live over nettet. Det er bare å gratulerer gutter! Knallbra!

Nattinatt fra Bali!

Klem Nina

 

#bali #hardrockcafebali #kuta

  • Skrevet: 05.07.2015  •  Kl: 19:29  •  Kategori: Bali  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits