Hei igjen!

Etter en ganske så "windy" og regnfull dag i går, var jeg sjeleglad over å våkne til sol i dag. For det er søren meg ikke bare bare å pakke ned en camp. Særlig ikke etter en bløt dag, for da stues alle inn i teltene og det skapes fullstendig kaos.

Da Maria kom å proklamerte at regnet ville sette inn igjen klokken tolv i dag, var det bare å brette opp ermene, og finne en ende å begynne i. Han far sleit litt i begynnelsen, men etterhvert som gladgjengen fra Bergen satte på happy musikk og nabolerka vår Monica våknet og holdt oss med selskap, gikk det ganske så greit.

Litt tungt å ta farvel med gjengen, men håper og tror vi snart sees igjen ♥

Where to begin?!


Monica sin måte å få lufta ut av madrassen på...Jeg ser jo at jeg begynner i litt feil ende ved å vise dere slutten av festivalen i steden for begynnelsen, men lover å komme sterkere tilbake. Får jo ikke skrøyta nok av det deilige campinglivet rundt festivalsområde...love that life ♥

Klem Nina

 

#lydbølger2015

  • Skrevet: 19.07.2015  •  Kl: 14:42  •  Kategori: Lydbølger2015  •  Kommentarer: 1

Tone Iren

Skrevet: 19.07.2015  •  Kl.14:46
Så fine bilder og det så morsomt ut, tross tung nedpakking :-) lykke til


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits