God morgen skjønnasser!

Nå pakker han far inn i bilen og så fleker vi avgårde til Kristiansand. Der starter en helg full av Rock´n Roll. Vi har blitt bedt i tidenenes party, White Party faktisk, og det skal bli så kjekt å møte nye folk og knytte nytt vennskap.

Bestis Tonje er selvfølgelig på plass, det er hun som har introdusert oss for vertskapet, og da sier det seg selv at det blir høy partyfaktor.

Selveste Mike Tramp fra 80-tallets White Lion glam/metalband er invitert til, så detta må jo bli bra!


Hjertesukk....tviler på om Mike ser slik ut i dag, men det er lov å håpe. Neida, han gjør neppe det, og det er nok like greit. Vi tuppene ser ikke akkurat ut som vi gjorde på 80-tallet vi heller, og godt er det!

Ønsker dere alle en fab dag og ikke minst god helg!

Klem Nina

 

  • Skrevet: 24.07.2015  •  Kl: 12:03  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 1

Vilde og Ingvild

Skrevet: 24.07.2015  •  Kl.12:05
Ja godt er det! Håper du får en herlig fredag!

Hadde virkelig satt utrolig stor pris på om du hadde tittet innom vår blogg en tur, om du liker den legg gjerne igjen en kommentar!<3<3


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits