God kveld, kjære dere ❤

Det er litt lite energi i denne dama for tiden. Nettene før jeg skal på jobb er urolige, så det er en ganske så ubrukelig mamma som entrer dørene her på ettermiddagen. Jeg tillater meg nok å "ramle" litt, rett og slett fordi jeg har en så god støtte i han sprudlende mannen min. Han er mer eller mindre i vinden med et eller annet hele tiden, og holder i gang hjulene mens jeg tar meg en pause innimellom.

Jeg har lovet å dra dere med på en runddans på alle amerikaturene våre. Vise dere hvor kjekt det kan være å reise rundt med små barn. Det har aldri stoppet oss å reise langt med et barn med spesielt behov. Det har heller gitt oss en "boost", den ekstra "ståpåviljen" til å klare å skape gode minner for store og små, uansett utfordringer.

Vi reiser alltid med stor respekt for det landet vi besøker. Vi forsøker å holde så lav profil som mulig, ikke stikke oss ut, selv om det til tider kan være en prøvelse med en så høylytt familie. Jeg kan med hånden på hjertet si at vi aldri har vært borti noe som helst ubehagelig. Med sunn fornuft og ydmykhet, har vi alltid klart å skape gode minner og møtt de utroligste mennesker på vår vei.

Jeg hadde egentlig tenkt å vise dere hvor kjekt det er å feriere i Las Vegas med barn, men de bildene har gjemt seg godt på en annen PC. Får se om jeg klarer å hoste de opp til i morgen...Endelig er det nye episoder av Greys igjen. Mann og unger har enten lagt seg eller er på trening, så da veit dere hva jeg skal gjøre meg klar til, thihiiii.

Ser frem til en fridag i morgen. Vel, fri og fri. Den er stappfull med avtaler hele dagen, men kun med kjekke ting...

God Greys, klem Nina
 

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

 

#summer #usa #reiselyst #ferie #holiday

  • Skrevet: 23.02.2016  •  Kl: 21:27  •  Kategori: Amerika  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits