God mandag, folkens!

Gjør du som meg? Drar frem en gammal 80-talls låt i ny og ned, og synger for full hals? Da burde du så absolutt ha joina "We Love The 80´s" i Sørmarka Arena på lørdag. Herreminhatt, for en kveld! Dette ville jeg aldri ha gått glipp av. Jeg kan med hånden på hjertet si at denne konsertkvelden føyk rett inn på topp tre lista mi over gode konsertopplevelser. Foruten om Roskildefestivalen i 2003 med Metallica, Turbonegero, The Cardigans og Iron Maiden, var dette noe av det beste jeg har opplevd.

Vi var en munter gjeng med høye forventninger, som entret Sørmarka den kvelden. Jeg hadde ikledd meg Kristin sin nydesigna pommes frites t-shirt, og blinkeskoa fikk lufta seg for aller første gang. Det var søren meg helt hysterisk morsomt å se hvor kreative folk hadde vært. Mange hadde virkelig gått "all in" og pynta seg opp etter noter. Vi snakker kreppa hår på jentene, hockeysveis på gutta, stonewashed olabukser med meget høyt liv, blå øyenskygge og et hav av glitter og glam. Fyttikatta så flinke!

Det ene artisten etter den andre "made my day". Vi sang oss hese, mens vi dansa og lo, og gode gamle minner kom som perler på en snor. I pausene mellom de fantastiske artistene ble det også kjørt filmsnutter på storskjerm, og det tok oss med på en runddans av kjære tilbakeblikk som står meg så nært så nært. Gode barndomsminner, som aldri skal gå i glemmeboka. Et av høydepunktet var når triaden over hvem som ikke lenger er blant oss. Da stod alle rundt meg med tårer i øynene. Vel, noen av oss stortuta faktisk, og det kommer nok ikke som en overraskelse at jeg var en av dem. 

For en magisk kveld!
Tonje-mor taklet dårlig minnene rundt Prince, Freddie Mercury og David Bowie, og når hun begynte å grine, ja da må jo jeg det også...

Flinke Andrea stylet selveste Kim Wilde denne kvelden...


Jeg må virkelig få rette en stor stor takk til arrangørene av dette gigantiske showet. Dette ville jeg aldri ha gått glipp av, dette var stort. I really loved it!

Nå skal jeg opp å kysse mannen min god morgen. Han fortjente å få sove lenge i dag, etter å ha vært på jobb i fjorten dager...

Ønsker dere alle en god start på uken, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 30.05.2016  •  Kl: 10:35  •  Kategori: Konserter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits