Det har vært krig i Sjarkveien 7 på Hundvåg!

"Hei Pelle. Heng av deg jakka. Legg fra deg telefonen. Kom til baksiden av huset. Klem fra Mamma og Pappa. PS: May the odds be forever in your favor!" Vel, denne lappen hang altså på døra når Pelle kom hjem. Jeg er ikke helt sikker på hva han forventet seg når han rundet hjørnet til bakhagen vår, men neppe å snuble over en bøtte fylt med vannballonger dedikert til han og en pappa og lillesøster beredt på god gammaldags vannballongkrig.

Bjørn Erik har shoppa leketøy fra Kina igjen. En duppeditt som kan skrus på vannslangen ute, og som fyller opp hele 37 ballonger opp på en gang. Det tar ti sekunder, og når de er store nok, er det bare å dra de av og det festes en strikk automatisk rundt tuppen. Helt genialt, og måtte selvfølgelig prøves ut.

Mille var i ekstase, særlig når det viste seg at storebroren beit på med en gang. Det var ikke snakk om å ta hensyn til lillesøster, nei her var det full krig fra første stund. Snakk om å samle pappapoeng fra både liten og stor. Ny bestillinge vannballonger er allerede på vei. Dette var kult!

Nå må jeg sette i gang å pakke litt. Pelle og jeg skal på sprell til Oslo. Det er på tide at også han får litt alenetid med mammaen sin.

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 01.06.2016  •  Kl: 21:08  •  Kategori: Tips  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits