God kveld, fine dere!

Nå kan dere tro vi er tre voksne noe slitne foreldre i sofaen her. Min bror Magnus er her fortsatt med sin fine familie, og i sammen med et par venninner og deres barn møttes vi alle i Kongeparken. Det har blitt en fast tradisjon å tilbringe hele dagen i parken med gode venner hver sommer. Ungene våre har blitt så store nå, og så vant til å henge med hverandre, så dette er noe av sommerens store "høydare". Vår Mille får faktisk ikke vite noe i forveien, for da blir hun så elektrisk og umulig å være i hus med, for dette er stort.

Nå er det derimot så seint på kvelden, så bildene fra dagens barnegleder for jeg heller dele med dere i morgen. Jeg kan derimot vise dere gårsdagens visitt i stallen. Familien var selvfølgelig med og Sol, stjerna til Mille, var selvfølgelig midtpunktet ❤

God natt, kjære dere. Vi får heller skrives ner i morgen  ❤

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 26.07.2016  •  Kl: 22:59  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 2

Hege Kristin

Skrevet: 26.07.2016  •  Kl.23:02
så ut som en fin dag, søte bilder <3

MariaExpressen

Skrevet: 27.07.2016  •  Kl.11:56
Moro, søt hest.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits