Fredag jo!

Ehhh, nå tror dere kanskje at Fru Sprell Levende er på vei ut dørene her, klar for "lots of fun", men der tar dere feil. Jeg har akkurat kommet hjem fra stallen, og det er jo helt bak mål å bruke over fem timer på å stelle en hest, særlig med tanke på at vi har ungefri, og at jeg har vært der ene og alene og sulla og dulla. Koser meg glugg ihjel, og den hesten kan altså ikke få det fint nok.

Vel hjemme, fant jeg han fine hunken min godt planta i sofaen, med en hund på hver sin side og popkornskåla godt planta i fanget. I tillegg hadde han slått til som storsjarmør igjen, og kjøpt nydelige blomster til meg. Jeg blir altså so happy av blomster, det er en gledesfaktor som tar meg til topps, så de fikk plass midt på stuebordet. Han har visst shoppa litt fra Kina igjen også, så nå dere, henger det flotte ledlyslenker, som ser ut som vanlige gammeldagse lyspærer i bjørkeskogen min. Bjørn Erik synes nemlig det ble så mørkt og trist i stua vår når all julepynten forsvant, og kom altså på idéen om å pimpe opp tilværelsen med disse lyspærelenkene. Helt genialt, eller hva synes dere?

 Nå er det film på gang dere. Tom Cruise har blitt en raring på sine gamle dager, men han er fortsatt en av favorittskuespillerne mine. Har sett han som Jack Reacher før, og gleder meg til å se den nye "Never go back".

Håper uken har vært snill mot dere, og at helgen blir bra!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 20.01.2017  •  Kl: 22:27  •  Kategori: Dyra våre  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits