God mandag, dere!

Ja, da var vi endelig på plass igjen i "okka by" Stavanger. Vel, nå sier vi vel ikke "okka by" her, det er vel heller Egersund, men vi er nå i alle fall hjemme igjen.

Turen gikk veldig fint synes jeg, men så har vi heller ikke kjørt "hæla i taket" hele helgen med vennene våre i Trysil. Vi er nemlig smertelig klar over at hjemturen kan bli et reint mareritt, hvis vi ikke tar hensyn. Vi plukket som sagt opp Mille og Pippi i Oslo, og med dyr og unger i bilen, må det pauses innimellom enten vi vil eller ei. 

Denne turen ble jo litt spesiell også, for i forrige uke spurte noen på Facebook om noen skulle strekningen Sandefjord-Stavanger med det første. De hadde et stort ønske om å få fraktet et par rottebebisser den veien, og det sa jeg selvfølgelig "ja" til.

Rottebrødrene ble spent hentet i Sandefjord, og Mille-mor tok på seg morsrollen med en gang. Hun gikk så langt til å si at hun kom til å savne de så mye når vi overlot de til sine nye eiere, med hint om at hun også gjerne kunne tenkt seg et par. Ehhh, jeg gikk selvfølgelig ikke på det trikset der, ikke et sekund, og det gjorde ikke hunden vår Pippi heller...
 
Nå er vaskemaskinen i gang for fullt, og etterhvert går turen selvfølgelig til vår kjære Sol. Dessverre uten Mille igjen, men jeg håper en dag på sofaen får hun i form så raskt som mulig. Hun la seg med feber, hoste og snue i går, og er absolutt så absolutt ikke frisk.

Ønsker dere alle en god start på uken!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

  • Skrevet: 13.03.2017  •  Kl: 13:41  •  Kategori: Småplukk  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits