Pelle-mann, er 20 år i dag!

Mellomstemannen har altså bursdag, og det må selvfølgelig feires. I god tradisjons tro, listet vi oss opp trappa med pakker, kake (cookie) og sang, og jumpet opp i senga til en meget trøtt herremann. Selvfølgelig litt tidligere enn det som først var avtalt, for man blir jo aldri for voksen til "overraskelser".

Det har skjedd mye fint for gutten vår i det siste, mange brikker har falt på plass. Han klarte å snu det negative over å ikke få lærlingplass til noe positivt, så i dag jobber han i barnehagen rett oppi i gata her. Allerede etter kort tid, ser vi at han elsker det han gjør, han stråler. Han er dedikert og oppriktig interessert i den viktige oppgaven, og jeg begynner nesten tro han er i ferd med å stake ut kursen videre i livet. Pelle har vært utrolig heldig som har fått komme inn i varmen til den gode gjengen i gamlebarnehagen til Mille-mor, men de er jammen meg heldige de også som har fått han. For Pelle gjør aldri noe halvhjerta, han går "all in", samtidig som han er rolig og trygg. Han er gull verdt.

Gratulerer så mye med dagen, hjertet mitt, du er best og vi er så utrolig glad i deg ❤

 


Klem fra stolt pappa og mamma

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

  • Skrevet: 27.03.2017  •  Kl: 09:13  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits