hits


Hei igjen, kjære dere!


Ja, da er det altså "dagen derpå", og jeg tror vi "naila" det denne gangen også. Fem timers bursdagsfeiring ble en suksess, så det var en fornøyd Mille-mor pappaen putta til køys når undertegnede hadde sovna på sofaen. Jeg skal selvsagt ta dere med på hele feiringen etterhvert, men jeg føler Mille fortjener all oppmerksomheten min denne helgen. Hun har veldig lyst på en liten bytur, og jeg husker ikke sist gang vi alle var med på det.


Det jeg gjerne allikevel tenkte jeg kunne vise dere, var kakeoverraskelsen. Den er nemlig alltid et av høydepunktene. I år lagde kakemesteren vår Line nok et kunstverk. Denne gangen var temaet de brennheite "PrebzogDennis", youtuberne Mille er storfan av. Det går ikke en dag uten at hun faller hen i en eller annen filmsnutt av dem, og jeg har forstått at hun ikke er aleine om det. Gutta har hele 230 000 abonnenter og de har hele (hold dere fast) 156 000 000 avspillinger registrert på seg!


Sjokoladekaken var derfor en braksuksess, hvor alt på den som vanlig var spiselig. I konvolutten under stolputen ble overraskelsen maksimert ved at hun skal på forestillingen med dem når de kommer hit og fyller Stavanger konserthus. Jubelen stod i taket!

 Nå blir det altså bytur på heile flokken. Pengene hun fikk i går brenner nok litt i lommeboka...


Ønsker dere alle en fabelaktid lørdag, kos dere!


Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #helse #høst #foto #teater

  • Skrevet: 25.11.2017  •  Kl: 13:38  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien