hits


Ho, ho, ho, nå nærmer det seg, dere ❤


I dag så tør jeg faktisk ikke å si hvor lenge jeg fikk sove, for det er regelrett flaut. For å si det sånn, jeg våkna opp til ferdig støvsugd hus og frokosten stod klar. Da var det bare å komme seg i dusjen for deretter å ta på seg pysjen...igjen. For denne dama skal heller ikke ut av huset i dag heller, for i god tradisjons tro har vi klart å bli ferdig i tide til lille julaften i år også. Bremsene er satt på, og vi tar livet med knusende ro. 


I skrivende stund er Bjørn Erik er akkurat ferdig med å bake sine berømte cookies og mamma har begynt på aller siste sort, nemlig kromkakene. Selv skal jeg begynne å pynte middagbordet til i morgen for alt må være på stell før vi drar ut i stallen og til Sol for å overraske henne med en julestrømpe full av godsaker.  


Så da kjære venner og trofaste lesere, er det bare å ønske dere en fantastisk fin jul ❤


Klemmer sendes i fleng, Nina


 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #jul

  • Skrevet: 23.12.2017  •  Kl: 16:17  •  Kategori: Julen  •  Kommentarer: 1

Kristine Larsen

Skrevet: 23.12.2017  •  Kl.17:37
Så herlige bilder! God jul :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien