hits


Jøss, da ble det seint igjen, dere!


I dag har Bichon Frise gutten, Rambo, flyttet inn til oss for noen dager. En bedagelig liten skøyer, voksen, men full av liv og røre. Han enser ikke vår lille Pippi i det hele tatt, og da blir hun selvsagt litt fornærma, men det tar hun igjen på turene våre, siden han må gå i bånd og ikke ikke hun.


Mens eierne tar seg en velfortjent ferie i Spania, sjekker altså mr. Ræmbo (navnet blir jo nesten enda kulere med æ i seg) inn på 5-stjerners hundehotell hos oss. Ja her blir det mye oppmerksomhet fra morran til kveld, for Mille og jeg nesten sloss om å få varte han opp.


Vi har lagt to lange turer bak oss i dag samt et par runder rundt husene her, og vi satset på at nykommeren også likte seg i stallen, så vi tok han med der også. Der ble han godt plassert på fanget mitt, mens vi heiet på Mille-mor og Sol rundt banen.


Det gjør noe godt med en å ha et par tre- og firbeinte å gå tur med hver dag nå, kjenner jeg. Alt annet blir lagt til side, å komme seg ut prioriteres høyt. Ser Mille også storkoser seg. Pippi er alt for mammadalt til å dele seg med noen, men den nye "hotellgjesten" tar seg gjerne en pust i bakken med Mille ved sin side  ❤

 
Nei, nå skal jeg lage meg en kopp te og se en episode til av en ny Netflix serie jeg begynte på i går. OMG, dere, "Altered Carbon", er altså så rå selv etter kun å ha sett en episode. Den har fått hele 8,6 i karakter på IMDb, og da sier det seg selv, denne action/Sci-Fiction serien bør man få med seg. Jeg tør derimot ikke å se den uten å ha tatt i bruk lamellene, for det er en del nakenhet og råskap her som jeg tenker naboungene gjerne ikke trenger å få med seg.


Fortsatt god kveld og etterhvert god natt, dere!


Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #helse #barn #foto

  • Skrevet: 05.02.2018  •  Kl: 22:34  •  Kategori: Helse  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien