hits


Yes, nå er det oss tuppene på tur igjen!


I skrivende stund sitter Mille og jeg og tripper, vi er nemlig på vei til Oslo. Der venter det oss et døgn med "girlpower", hotellopphold og spektakulær Marcus og Martinus konsert. Vel, jeg håper nå i alle fall det, at favorittene til minsten leverer som de pleier, og at vi jentene kommer til å kose oss fra morran til kveld...også som vi pleier.


Jeg aner ikke hvor mange ganger Mille-mor har opplevd duoen, men jeg tror faktisk hun har vært så heldig å se de "live" hvert eneste år siden de vant MGP Junior. Skuffelsen var derfor stor når de i år ikke valgte å vende tilbake til Stavanger, men pappaen var snar til å tenke i nye baner. Så på juleaften fikk minsten billetter til Oslokonserten, og heldige meg fikk igjen være med.


Nå må vi forsøke å finne på noe kjekt før det braker løs i kveld. Rusle litt rundt i hjembyen min, gå ut å spise og kanskje se om det går noe tidlig film på kinoen. Det er nå i alle fall ei noe elektrisk frøken jeg har på siden av meg her nå. Med rosa Marcus og Martinus jakke på, og like rosa hår, er hun sååå megaklar 

 

Ønsker dere alle en finfin torsdag!


Skrives igjen fra Oslo, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #barn #marcusogmartinus

  • Skrevet: 22.02.2018  •  Kl: 10:00  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien