hits


Wow!


Det hele skjedde i løpet av en brøkdel av et sekund. Vi sitter og koser oss på Peppes Pizza, på andre siden av Grand Hotel, og jeg påpeker at jeg kanskje tror Marcus og Martinus bor der siden jeg plutselig ser en hel del jentunger stelle seg opp foran inngangen der. For å ikke angre på noe, beordrer jeg en nølende Mille til å ta beina fatt, for å se hva som skjer. Fem minutter seinere, kommer hun heseblesende tilbake, blid som ei lærke og elektrisk til tusen. Gutta satt nemlig allerede i bilen da hun kom frem, hun nådde altså akkurat å få et glimt av dem før de dro avgårde til Oslo Spektrum. Hun vinket visstnok febrilskt til Marcus som satt i baksetet, ohhh yes, han finingen vinka tilbake han. 


Denne dagen kunne derfor ikke starta bedre. Mille er allerede i lykkerus, og det er nok lite som kan toppe det her. Nå skal vi derimot gjøre oss klare til å rusle bortover til Spektrum, for vi må i følge snuppeline være der når dørene åpner, presis klokken fem. Jaja, det er derfor bare å haste videre, dere!

 Klem fra en spent mamma Nina


 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #barn #marcusogmartinus

  • Skrevet: 22.02.2018  •  Kl: 16:23  •  Kategori: Festligheter  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien