En spesiell dag for Mille…

Ja, i dag har det vært en spennende dag for hun lille frøkna vår, og selvfølgelig for oss som foreldre også. Mille: “Blir jeg populær nå, mamma”. Åhhh, herligheten, skjønne prinsessa vår.

I forrige uke ble hun nemlig intervjuet av VG om sitt sjeldne syndrom og dere kan tro hun har ventet utålmodig på at dette skal komme på trykk. Hun var kjempestolt når hun kom hjem fra skolen, for der hadde mange lest om henne.


Artikkelen vil komme i papirform etterhvert, men i dag leste vi i gjennom den i sammen på VG+. Den inneholder veldig mye fakta som Mille synes er vanskelig å forstå, men alt i alt er hun kjempestolt over å få være den som er med på å fremme dette. Vi som foreldre gjør alt i vår makt på styrke Mille, så hun blir sikkert på seg selv. Med andre ord, hun føler seg spesiell på en positiv måte ♥

foto lånt av VG: Signe Christine Urdal

Vi setter utrolig stor pris på å få fortalt vår historie, å nå ut til så mange som mulig. Vi håper og tror flere tenker som oss, at åpenhet er viktig, og det var på grunn av dette innlegget at VG tok kontakt.


Det er ikke enkelt å skille seg ut, være annerledes. Ved å spre lærdomen om hvordan Mille oppfatter hverdagen, tror vi folk vil gi henne mer spillerom, så hun kan lettere får være seg selv. Det fortjener hun.

Klem Nina

#Sotos #barn

10 kommentarer
  1. Har lest denne artikkelen , og var en meget interessant artikkel å lese. Veldig søt og flott jente dere har 😉
   Veldig fint bilde også av dere også 🙂 Lykke til videre 🙂

  2. Så utrolig fine øyne hun har! Blir forelsket jeg <3
   Et fint sitat som jeg liker veldig godt og som alltid passer: Be yourself everyone else is already taken! <3

  3. Nydelig jente dere har ♥ Ligner sin storebror Dennis ♥ Samme vakre øynene ♥ Skal få lest artikkelen. Utrolig sterkt og tøft å stå frem i VG. All mulig ros og støtte til dere ♥

  4. Åh, for noen utrolig pene øyne Mille har 🙂 !! Du er perfekt Mille, vær stolt over deg selv 🙂 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg