Siste dag!

God morgen, fininger!

I dag ligger snuppeline Mille i sofaen med ødelagt kne. Klarte å deise i gulvet etter å ha hengt i noen tau i gymmen, og landa dessverre midt på kneet. Så da ligger vi her da, i hvert vårt hjørnet, og prøver å gjøre det beste ut av det. Ingen vanskelig sak, når Mille er som Solan Gundersen i Flåklypa. Evig optimist, og så absolutt klar for en stille og rolig dag med meg som oppvarter.

I dag er siste mulighet for å delta i Me&i “Giveway” konkurransen. Gå inn på linken her og legg igjen ønsket barnelagg med størrelse, så trekker jeg en vinner i morgen. Mille posterte stolt i nytt antrekk for et par dager siden. For henne som hverken kan ha knapper eller glidelås i buksene fordi hun mangler finmotorikk, er det en drøm å ha på slike gode løssittende klær som det her. Kan enten ha tights under eller som her en deilig joggebukse. Prikken over i-en er selvfølgelig luen i plysj. 


Nei, nå er det ei som vil opp på rommet sitt igjen, til fuglen som skal så slippe ut av buret. Så da får jeg være litt mamma å hjelpe til med alt av elektronikk som hun må ha med seg.

Vi får heller skrives litt seinere!

Klem Nina

 

#meandi #konkurranse #barneklær  

1 kommentar
  1. Huff.. æsj.. Kjedeleg.. Godt å ha ei god mamma då som kan ørteogbørte med seg litt når ein er uheldig.. Herleg med optimistisk jente.. Vakker i flotte kle.. Nydeleg ansikt.. Optimismen lyser lang veg i det fine ansiktet..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg