Med mommo på sidelinja…

Velkommen fredelige søndag.

For ikke så lenge siden spurte min kjære mamma om å få lov å være med oss jentene i stallen. Hun bor i Oslo, og har de siste årene omtrent ikke vært her i Stavanger på besøk fordi bessen var så syk. Mange av dere fikk med dere at vi mistet han i januar i år, og det var nok ikke enkelt for mamma å sette seg på toget alene for første gang og sette kursen mot byen vår.

Det har vært mange “en første gang alene” oppleveser for mamma den siste tiden, men jeg synes hun er utrolig tapper og hiver seg på den ene oppgaven etter den andre. Akkurat nå er hun på hytta i Fredrikstad, og hun har nok mange tanker rundt det å tilbringe den kommende sommeren der uten sin trofaste bestevenn ved sin side. 

Tre generasjoner jenter samt den trebeinte Pippi, storkoste seg i alle fall den dagen i stallen. Mamma som alltid heiet på meg som liten når jeg var i stallen, var altså tilbake i miljøet og fikk muligheten til å rose minstejenta vår. Det var stort for mamma, men kanskje enda større for Mille. Det å få lov å vise seg fram i det hun mestrer så utrolig godt og som hun synes er så kjekt, var så inni hampen moro! 

Mamma var nok litt skeptisk når Mille tok seg en liten rundtur alene på turstien. Hun stod som en hauk og passet på. Fulgte nøye med at snuppa kom helskinna tilbake igjen ♥


Nå skinner faktisk sola her på Hundvåg, og da tror jeg sannelig vi jentene skal gjøre oss klare til enda en kjekk dag i stallen. Tror papsen har planer om å besøke oss i dag også, for det er visst noen flotte tursteder i nærheten med gode geocaching muligheter. Så da er det bare å komme seg avgårde og satse på mange fine timer med frisk luft.

Nyt søndagen dere!

Klem

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg