Den mystiske hjelperen er funnet!

God kveld, kjære dere ❤

Mange fikk helt sikker med seg at jeg etterlyste den snille mannen som uten at jeg fikk det med meg, betale varene mine i butikken sist fredag, når jeg ikke hadde dekning på kontoen, les her. Jeg syntes han fortjente en stor, stor takk, og ville derfor forsøke å finne han når jeg kom hjem fra ferien. Med god hjelp fra dere, tok det faktisk ikke lange tiden, før meldingene tikket inn. Bilder fikk jeg også, men alt gikk så fort den dagen, at jeg var veldig usikker på om det var den rette mannen.

Etterhvert kom meldingen jeg hadde håpet på. Min mystiske hjelper, nærmere bestemt Frank, var funnet. Han hadde ikke selv fortalt dette til noe, men hadde faktisk hatt en sterk følelse av at det var riktig å hjelpe meg akkurat der og da. At det faktisk var en mening med det at han var på riktig sted til rett tid den dagen. Hjertesukk, er det mulig?!

Vet dere hva som er det fine oppi det her? Våre veier har faktisk krysset før, faktisk to ganger. Mille har lenge trodd (helt til sist jul, hvor vi så oss nødt til å fortelle “sannheten”), at denne mannen er den ekte julenissen. Hun har fått klem av han (nektet omtrent å slippe den god varme favnen hans) på Sykehusbarn sine juletrefester. Husker hun var helt bergtatt av denne koselige fyren, som faktisk hadde helt ekte nisseskjegg.

Gå gjerne inn på disse to mimreinnleggene her og her og se møte mellom dem…

Det som er så koselig å vite oppi det hele, er jo at tilbakemeldingene rundt denne mannen er akkurat det jeg hadde håpet og trodd på på forhånd. De som kjenner han forteller at han er et godt og varmt menneske, som “ser” hele deg. En annen ting som jeg også synes er ganske så fint oppi det hele, er at han har et barnebarn som heter Mille ❤


Nok en solskinnshistorie og ta med seg videre ❤

Ønsker dere alle en fantastisk flott helg!

Vit at jeg setter utrolig stor pris på dere, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen          

Facebook side: Nina Sprell Levende         

Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg