Vil dere være med, så heng gjerne på!

Javel, da var alt pakket og klart.

Nå drar vi fem kvinns på tur til herlige Shoredish i London, Oslo´s svar på Grünerløkka. I følge værmeldingen er det meldt sol og hele 26 grader, så plutselig måtte den allerede ferdigpakka kofferten helomvendes. Hettegensere og tykke klær generelt er byttet ut med skjørt og t-skjorter, så nå satses det fullt på at blåhvite legger skal få lufta seg seg skikkelig.

Rikke og Jannicke flyr direkte fra Oslo, mens Tonje, Ranveig og jeg tar strake veien fra Stavanger. Jeg er altså så spent på om Airbnb leiligheten med den lille bakhagen, er så koselig som bildene viser, se gjerne her. Det viktigste er uansett den sårt trengte tiden jeg har lengtet etter med jentene. Endelig er det vår tur igjen, og jeg har ikke ord for hvor viktig det var at dette dukket opp på kalenderen nå. Jeg tror alle er skikkelig gira nå, det bærer i aller fall alle meldingene oss i mellom preg av.

Så heng gjerne på dere, London, here I come!

Fyttikatta! Takket være snill mann, er jeg denne gangen “loaded”…

Skoa er sikkert over tyve år gamle, men fortsatt det gjeveste jeg har, og som alltid pakkes med på tur…

Så ille har det altså blitt! Når en er noen måneder fra fylte 50, er ikke dette uvanlig tror jeg…

Reiseleder “Ninapina” er klar. Alle har klart å spare, så lommepengerkonvolutter skal snart deles ut…

Amalie har gjort meg superklar med nye vipper og Torunn har gitt meg noen helt magiske negler. Det er så stas å føle seg litt ekstra “pønta” nå man skal på tur…

Håret ser ikke så galt ut på bildene her ser jeg, men i virkeligheten har det blitt alt for blått etter hjemmeherjingen…

Jeg skulle nok ha tatt meg tid til å besøke min kjære venninne Andrea og fått fiksa fargen på håret før jeg dro også, men jeg var nødt til å prioritere andre ting denne gangen dessverre. Det viktigste nå, er uansett å senke skuldrene og bare flyte med i venninnerushet. Dere kan tro jeg gleder meg til å snart skulle plukke opp Tonje og Ranveig og fyke videre ut mot Sola flyplass. Tenk det dere, nå begynner eventyret snart, fullbooka med spennende opplevelser fra dag en.

Vi skrives i London, kjære dere!

Klem fra en megaklar, Nina-mor

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg