Stappa pølse?

Hallaisen!

Om en uke drar Bjørn Erik og jeg til Barcelona og etterhvert videre til byen Sigtes, hvor vi skal i spennende bryllup. I den anledning, må det selvsagt planlegges litt. Hår, negler og vipper skal freshes opp, og så må jeg selvsagt ha en rekke behagelige pene antrekk tilgjengelig. For en gangs skyld har jeg kjoler i fleng å velge i mellom. Kjolen jeg skal ha på meg på bryllupsdagen ble kjøpt på Paros i fjor, les gjerne her og her, og jeg synes den er like vakker i dag, som den gang. Jeg har dessverre ikke klart å gå ned i vekt, noe som først var planen, men min kjære mamma har gjort en del småjusteringer som gjør at den sitter helt perfekt. I tillegg kommer jeg til å ta med alle kreasjonene Ingrid har sydd til meg, les gjerne her, for er det et sted de er perfekte å bruke, så er det i fargerike Sigtes.

Kjolen til bryllupsfesten er gjennomsiktig. I tillegg er det helt uaktuelt å ta på seg sexy vondt undertøy for å please helhetsinntrykket. Bombetrusen og Bergans meis BHén må skjules. Etter en rask runde i klesskapet, fant jeg en rekke hold-in greier, fortsatt med prislappen på, og jeg skjønte fort hvorfor de aldri har vært i bruk. De var alt for trange, surprise-not!

I går var Bjørn Erik og jeg i byen og forhåndsstemte og siden det var litt energi igjen i undertegnede, bestemte jeg meg impulsivt å besøke Fay som driver undertøysbutikken Change. Jeg trengte nemlig eksperthjelp, og det nytter jo ikke på H&M eller i lignede butikker. Fay lo godt når jeg keitet spøkte meg frem til hva jeg trengte. En hudfarga stram body, som ikke klemte, men som allikevel holdt ting litt på på plass, og som jeg en hel dag nede i varmen orket å ha på meg samtidig som jeg kunne nyte god mat, drikke og et lass av kaker…phuuu, enkelt?

Jeg grudde meg først veldig til det her, for jeg sliter noe enormt med å ikle meg stramme ting. Bjørn Erik er alltid behjelpelig, og jammen tok ikke Fay styringa hun også. På få sekunder dro hun frem målebåndet og hosta opp en body med matchende BH. Bodyen så alt for stram ut og BHén alt for stor, men Fay hadde rett, alt satt som et skudd.

Stappa pølse, mener kanskje noen, but who cares? Nå gleder jeg meg faktisk enda mer til reisen, for nå vet jeg at kjolen kommer ordentlig til sin rett. 

 

Nei, jeg er ikke gravid, bare litt frodig…

Vi hadde det faktisk utrolig kjekt, selv om svetten rant. Det er ikke bare bare å føle seg vel i en slik setting, men så lenge folk kan le med deg og ikke hånlig le av deg, blir det jo moro i steden for kleint.

Søte Fay har notert seg BH størrelsen min på dataen, så teoretisk sett kan jeg shoppe igjen uten å leite i evigheter etter noe som passer.

Ja, ja da var altså noe av det viktigste i boks, og det er altså så deilig.

Har dere forresten like fin solskinnsdag som oss. Hvis høsten skal fortsette sånn, favner jeg den med åpne armer.

Håper dagen er god, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg