Turister til tusen…

Åhhh huff og huff, nå var det like før jeg sviktet dere lesere ved å stupe rett til sengs etter en hel dag ruslende i nabolaget her i Shoreditch. Vi startet dagen ved å  dra i samla tropp ned til fantastiske Old Spitalfields Market for å spise frokost. Jeg elsker dette markedet, det er strukturert og ryddig og siden sist har mattilbudet vokst noe enormt. Det ble for en gangs skyld også shoppet inn et par skikkelig kule ting og jeg gleder meg vilt til å vise dere “galskapen”.

Natteranglerne brukte derimot gårsdagen til å være skikkelig turister. Vi dro på båtsightseeing på Themsen, og en mer avslappende måte å få med seg litt historie på, finnes vel neppe. Vi var først til å bane oss vei opp på båttaket hvor vi kapret oss de aller beste plassene i front. Tærne fikk luftet seg, og det ble shoppet inn deilig iskald cider. Vi nøyt det strålende været med en helt fantastisk guide, og droppet muligheten til å hoppe av og på båten underveis. Vi satt som limt fast til stolene og tok innover oss alle historiene som ble fortalt. Vi hadde det rett og slett helt toppers.

Etter nok vind i håret og en cider i hvert bein, tok vi turen bortover til Buckingham Palace for å slå av en prat med kjære Elizabeth. Hun var visstnok inne, men vi orket rett og slett ikke å slepe oss helt frem til inngangen hennes. Vi storkoste oss heller i hagen hennes, St. James Park Lake, for både blomster- og fuglelivet yret. 

Nei, nå ringer Mille-mor. Hun har visstnok blitt litt pjusk, men begge brødrene er på plass og tar grep, nå som jeg er her og pappaen i Oslo. Vi får heller skrive mer i morgen! Love Nina 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#ferie #reise #london #shoreditch #venner

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg