Gaven til det rykende ferske barnebarnet vårt…

Fra den dagen jeg fikk den overraskende og gledelige nyheten om at jeg skulle bli farmor, var jeg i lykkerus. Jeg ble som sagt tatt skikkelig på senga, og begynte akkurat som de kommende foreldrene og telle ned til den store dagen. Samtidig begynte jeg å kjøpe inn gaver til den lille. For det meste klær, men også praktiske ting som gulpekluter, myke liggeunderlag, smokker og sist men ikke minst mye koseleker, les gjerne innlegget om det “her”.

Endelig kom den store dagen, og endelig kunne vi ta turen opp til Ullevål sykehuset og møte de stolte foreldrene og vakre Falk, men hvordan skulle vi pakke inn alle tingene vi hadde kjøpt? Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg er ikke særlig kreativ, men jeg er ganske flink til å ta i mot gode råd og hente idéer fra nettet. Så til slutt endte jeg opp med dette, en stor fletta kurv, med masse små pakker i.

Jeg pakket gavene inn i gråpapir som jeg klistret søte små sølv- og gullhjerter på. Det var lenge usikkert hva han skulle hete, så jeg ventet til siste minutt med å lage navneskiltet, men synes det ble ganske fint det også. Klistret en og en bokstav på en liten papir englevinge, og festet den med en liten klesklype på en tykk hamptråd. Tråden knøt og limte jeg fast til et par grillpinner, som var lett å stikke ned i kanten på flettekurven.

Plutselig var det mye kjekkere å gi gulpekluter i gave, som jeg forøvrig ikke pakket inn, men kun vasket, strøk og brettet pent i sammen og samlet med hamptråd 💙

 

💙 F A L K 💙

 

 

#fødselsgave #nyfødtgave

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg