Vår favoritt lekeplass!

Herlighet som vi elsker Amerika med alle sine fonøyelsesparker, og Universal Studios er vel der vi liker oss aller best for uten om i Disney Animal Kingdom. Alle ungene har fått oppleve dette som 10 åringer, så i år var det faktisk fjerde gang vi var på besøk. Alle sammen noen år eldre enn sist, men like gira.

Det er som jeg har nevnt tidligere en ting vi alltid unner oss på disse reisene, “Fast pass” billetter. Vi er nemlig elendige på å stå timesvis i kø, særlig minsten Mille, så hvis vi ikke får brukt ledsagerbeviset (det fungerer faktisk i utlandet også med engelsk legeerklæring på at barnet ditt har spesielle behov), spanderer vi på oss denne luksusen. Denne gangen var vi derimot så heldige og fikk dette med i hotellprisen, siden vi valgte å bo på et av de tre hotellene tilknyttet Universal Studios Orlando, les gjerne her

Islands of Aventure og Universal Studios ligger rett ved siden av hverandre i Orlando, og her har vi det altså så ubeskrivelig moro. Bjørn Erik veit akkurat hvordan vi skal ta fatt på herligheten, for dette dere, kan han i blinde. Alt skal prøves ut, vi skal ikke gå glipp av en ting, så det er bare å brette opp ermene å gyve løs moroa.

⭐️ Bildedryss ⭐️

Man kan altså ta nydelig båt fra Hotell Loews Royal Pacific Resort til parkene. Går i ett sett hele dagen frem til klokka to på natta.

Til og med jeg tok denne, for nakke og skuldre rikker seg ikke en millimeter i den farta der. Men det holdt med en gang for min del, de andre derimot , avsluttet seinere med å ta den flere runder.

Mine fine…

Det er 4D opplevelser (rider) overalt i hele parken. Fikk selvsagt ikke lov å ta bilder der inne, men slik så det i alle fall ut utenfor på Spiderman turen.

Mens Bjørn Erik og Mille ble våte i “tønna”, koste jeg meg med favorittene mine…

Vi elsker alt som har med Harry Potter å gjøre, så i denne delen her oppholdt vi oss selvsagt mest. Et eventyrrike uten sidestykke, med lekne unger i frakker løpende rundt overalt, selvsagt med hver sin tryllestav i hånda.

Har dere sett noe så spektakulært?!

Selvsagt rørte bildene på seg etter tur. Vedkommende snakket til oss, og det grøsset langt nedover ryggen i ekstatisk glede og fryd.

Skal vi gå bananas i snopebutikken, Mille? Ehhh, jaaa!

Det var en like stor glede for oss som for Mille det her, og vi skal garantert tilbake. For vi har tross alt et barnebarn snart som helt sikkert vil være med etterhvert.

– Nina –

 

 

#Islandsofaventure #amerika #familieferie #orlando #fornøyelsespark

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg