God morgen, sunshines!

Overskriften i dag er sikkert kjempeprovoserende for mange. Selv kan jeg ærlig svare et høyt JA på at jeg nok har vært lat store deler av livet mitt. Jeg har hatt unnskyldninger på rekke og rad for ikke å bevege meg og kiloene har derfor rent på samtidig. Aner ikke hvor mange mennesker jeg har "slanket" vekk i løpet av de siste 25 åra, men det er sikkert blitt en del. Jo-jo slankeren, det er meg det! Tror jeg har vært innom alt av dårlige dietter. Pulver, piller, sulting (helt sykt) og all verdens grusomme kurer for å forsøke å tyne kroppen min for noen gram. Nå har fornuften seiret og jeg har kuttet ut alt det tullet. Nå er mottoet mitt "litt av alt" og jeg har begynt å bevege på meg 3-4 ganger i uka. Rask gange, rundt øya vår på 6,8 km. Det tar ca. en time og det holder i massevis for meg. Har selvfølgelig ikke alltid like lyst, men sparker meg selv i rompa og får det til på et vis.


Hvis du ikke er alvorlig syk, så har du ingen unnskyldning for ikke å bevege deg ut en tur eller trene i form av noe annet, mener jeg. Det hender det kun blir med et par ganger i uka, men jeg kapitulerer ikke for det. Det er bedre en ingenting. Det er så utrolig deilig å høste frukter av denne lille treningen, for kiloene forsvinner sakte men sikkert.

 
Mange velger å gå på helsestudio og det er selvfølgelig vel og bra, men jeg frir til det jeg har rett utenfor døra mi. Elsker det naturen har å by på, og har funnet en fin balsegang ved å gå fort på flata og løpe opp bakkene. Det er gudskjelov få bakker :-)

Ha en fin dag dere, og god tur til alle dere som har tenkt dere ut en tur, det har jeg!

Klem Nina

  
 #trening

  • Skrevet: 12.09.2013  •  Kl: 08:22  •  Kategori: Helse  •  Kommentarer: 17

Charlotte

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:31
Takk for motivasjon og en god grunn til og ikke trene! Så idag skal jeg være flink å gå meg en tur :)

Anita

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:40
Du er en av de mest inspirerende menneskene jeg kjenner. Takk for at du deler og sender ut så mange gode vibber til oss andre. Nå kan ikke jeg trene så mye som du desverre, ikke enda, men jeg kan jaffal komme meg mer ut enn det jeg gjør. Så i dag skal jeg ut og gå tur!

youandmex3

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:48
er kjempe lat ja!! men når jeg trene så satte jeg veldig mye :)<3 har en fin dag da!

ninaoglivet

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:48
Lat ja... Det kan jeg skrve under på. Men skal skjerpe meg nå, for nå er det nok latskap fra min sin side.

Ha en flotteres dag forresten!

Keth

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:52
Kjenner meg igjen i dine ord.......En tur rundt øynå til fots eller på sykkel er god trim og forfriskende i hverdagen - En superduper dag til deg

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:55
Bare ikke bit over for mye, ikke sett deg så høye mål. Ta en dag av gangen :-)
Nyt dagen, og tenk nå er det snart helg! ninaoglivet:

MissMimosa

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:55
Kan nok trygt påstå at jeg er lat ja, men jeg prøver! Og i dag skal jeg ut etter j obb om det så blir det siste jeg gjør, haha!

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:56
Åhhhh søte du! Tusen takk! Ha en finfin dag i Flekkis! Anita:

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:58
Det er det som er så vanskelig synes jeg, hente motivasjonen etter å ha spist middag. Da frister sofaen mye mer:-) MissMimosa:

Eva-Lena N. Buhaug

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.08:58
Jepp, hadde det ikke vært for hundene mine hadde jeg aldri vært mye ute. Nå som de kan gå løse er jeg ute og går vår fantastiske runde i skogen som er på tre timer flere ganger i uka. Riktig nok ikke så langt å gå, men 50% av turen går i bratte oppoverbakker så jeg føler jeg får litt valuta for det hele. ;-)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.09:00
Tenger ikke å være noe mer nei, det holder massevis å gå en tur. Vel og bra å bygge muskler inne i et helsestudio, men av erfaring, mister jeg interessen etterhvert og kutter ut alt. Ha en finfin dag tilbake:-) Keth:

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.09:07
Statistikker viser at folk med hunder lever lenger:-)
Min lille Pippi har for tiden operert to ganger på en knekt fot og ser på meg med triste øyne hver gang jeg tar frem jobbeskoa og hun må være igjen hjemme. Savner min beste turkamerat og håper snart hun blir 100% frisk igjen :-) Eva:

Silje

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.12:26
Så flink du er ;) og sååå sanne ord... Alt for mange er for late og klager over kiloene, men litt bevegelse i hverdagen gjør underverker... Du ser kjempe bra ut ;) -silje

Nina Sprell Levende

Skrevet: 12.09.2013  •  Kl.15:14
Brukte flere månder på å få hode på plass før jeg klarte å hente frem joggeskoa, nå høster jeg frukter - 19 kg, snart 20!

Takk for fine ord :-)Silje:

karenmarenmette

Skrevet: 13.09.2013  •  Kl.11:50
Herlig og inspirerande.. Berre å kome seg ut ja, du har rett i det :) klarte nettopp å gjennomføre mi fyrste mil i kk-mila. Det kjem ikkje til å bli eitt mål å jogge ei mil til vanleg, men kjekt å kjenne at ein klarer meir enn ein trur.. Jogging og tur i skog- mark er herleg.. Takk for påminnelsen om at vi må stoppe opp, sjå oss rundt og sjå mulegheitene i naturen vi har rundt oss. Også er jo treningssenter litt godt innimellom for litt ekstra styrketrening og gruppemotivasjon på gruppetimane. Lykke til med vidare vei til deilig helse !

Nina Sprell Levende

Skrevet: 13.09.2013  •  Kl.12:46
En mil! Jøss, det har jeg aldri klart, tommelen opp for deg:-)
Jeg tror jeg holder meg til min husmortrim jeg, hvis ikke går jeg nok lei:-)
God helg!karenmarenmette:

karenmarenmette

Skrevet: 13.09.2013  •  Kl.13:43
Eg held meg til 20-30-40min vanlegvis :) Så ei mil er ikkje kvardagskost for meg. Men godt å mestre, overraske seg sjølv innimellom med å klare noko ein ikkje hadde forventa. Vikigaste er å kome seg ut, få opp pulsen og få frisk luft :) God helg til deg også Nina :) Håpar den blir kjempe fin!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits