Åhhh, nå kan vi kose oss inne resten av dagen med god samvittighet. Hadde Mille fått bestemt, så hadde vel hun valgt pysjamasdag, men fikk lokket henne med ut på Hellestøstranda tidligere i dag. 

Trodde det var helt vindstille der ute, men tok med lue og votter, just in case, og det var neimen ikke dumt. Stakkars lille Pippi-luska, hun gjorde kollbøtte i den sterke vinden. Men Mille og jeg storkoste oss med kamera på stativ, og selvutløser.


Hellestøstranda er nok en av de vakrestre strendene jeg vet om her i område. Hundevennlig også. Her er det ingen sure miner hvis du lar hunden din løpe løs. Vel, du må ha kontroll på den. Pippi vil jo helst ikke hilse på noen. Hun så nok helst at alle andre hunder gikk like fint i nærheten av matmoren sin som hun gjør. Oj, her så det nesten ut som hun hadde to forbein...men ikke la dere lure :-)


Vi liker å traske hele strandpromenaden bort, og ta sandbankene tilbake.

Føler meg alltid så "fresh" etter å ha vært en tur her. Kanskje ikke så rart i dag, fikk  de rosene i kinna, var skikkelig friskt.


Nei, må vel få laget noe middag før jeg kan gå løs på "Bridgeblandingen". Jammi, deilige med lørdag altså, selv om det kun blir sofakos under pleddet og TV-titting.

Kos dere, klem Nina

  • Skrevet: 11.01.2014  •  Kl: 16:51  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 5

Randi Elisabeth

Skrevet: 11.01.2014  •  Kl.16:56
Så herlig og forfriskende ut, og så kjekke bilder av dere :) Nå skal jeg få på megregntøyet og ha en etterlengtet tur med Fidelido, har savnet han denne uka. Kos deg under pleddet og ha en fin lørdagskveld :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 11.01.2014  •  Kl.17:02
Randi Elisabeth: Ja, disse firbeinte (trebeinte) vennene åre må ut, og det så faktisk ut som om Pippi hadde det ganske kjekt hun også. Spant rundt i sanda der.

Kos deg i kveld du også:-)

Britti

Skrevet: 11.01.2014  •  Kl.18:21
Fantastisk Nina 😄😄 Neste gang går vi sammen ❤️ Jentene våre elsker strendene uansett årstid og ja helt enig med deg. Hellestøstranden er utrolig vakker 💕💕

Nina Sprell Levende

Skrevet: 11.01.2014  •  Kl.18:42
Britti: Ja, må bare kle oss :-) Får putte på Pippi en frakk også, selv om hun da blir stiv som en pinne...

Marlene Nilsen

Skrevet: 12.01.2014  •  Kl.03:32
kjempe søt Hund :D


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits