hits
Headerbilde

Blæsbortdag...

 

Åhhh, nå kan vi kose oss inne resten av dagen med god samvittighet. Hadde Mille fått bestemt, så hadde vel hun valgt pysjamasdag, men fikk lokket henne med ut på Hellestøstranda tidligere i dag. 

Trodde det var helt vindstille der ute, men tok med lue og votter, just in case, og det var neimen ikke dumt. Stakkars lille Pippi-luska, hun gjorde kollbøtte i den sterke vinden. Men Mille og jeg storkoste oss med kamera på stativ, og selvutløser.


Hellestøstranda er nok en av de vakrestre strendene jeg vet om her i område. Hundevennlig også. Her er det ingen sure miner hvis du lar hunden din løpe løs. Vel, du må ha kontroll på den. Pippi vil jo helst ikke hilse på noen. Hun så nok helst at alle andre hunder gikk like fint i nærheten av matmoren sin som hun gjør. Oj, her så det nesten ut som hun hadde to forbein...men ikke la dere lure :-)


Vi liker å traske hele strandpromenaden bort, og ta sandbankene tilbake.

Føler meg alltid så "fresh" etter å ha vært en tur her. Kanskje ikke så rart i dag, fikk  de rosene i kinna, var skikkelig friskt.


Nei, må vel få laget noe middag før jeg kan gå løs på "Bridgeblandingen". Jammi, deilige med lørdag altså, selv om det kun blir sofakos under pleddet og TV-titting.

Kos dere, klem Nina

Så herlig og forfriskende ut, og så kjekke bilder av dere :) Nå skal jeg få på megregntøyet og ha en etterlengtet tur med Fidelido, har savnet han denne uka. Kos deg under pleddet og ha en fin lørdagskveld :)

Randi Elisabeth 11.01.2014 - 16:56

Randi Elisabeth: Ja, disse firbeinte (trebeinte) vennene åre må ut, og det så faktisk ut som om Pippi hadde det ganske kjekt hun også. Spant rundt i sanda der.

Kos deg i kveld du også:-)

Nina Sprell Levende 11.01.2014 - 17:02

Fantastisk Nina 😄😄 Neste gang går vi sammen ❤️ Jentene våre elsker strendene uansett årstid og ja helt enig med deg. Hellestøstranden er utrolig vakker 💕💕

Britti 11.01.2014 - 18:21

Britti: Ja, må bare kle oss :-) Får putte på Pippi en frakk også, selv om hun da blir stiv som en pinne...

Nina Sprell Levende 11.01.2014 - 18:42

kjempe søt Hund :D

Marlene Nilsen 12.01.2014 - 03:32Design laget av Silje Lien Design