Ja, her ligger vi altså ikke på latsiden. Våknet til normal tid, 6:30, og var superklare for Clarion´s store stolthet, nemlig frokosten! Ga selvfølgelig Mille frie tøyler til å velge akkurat hva hun ville, og dere kan jo gjette hva som stod først på menyen. Vafler! Fikk lage de selv også, stor stas!Jeg foretrakk å få laget omelett etter eget ønske. 
Brokkoli-elskeren i sitt ess!


En perfekt start på dagen.


Må få nevne at Mille er heisansvarlig. Hun har fått sitt eget nøkkelkort, og det er stor stas å få bringe oss opp og ned.

Nå skal vi ut og shoppe badedrakter. Oslo City ligger vegg i vegg, og det er 5 min til de åpner. Få det bada!

Klem Nina

 

#clarionroyalchristiania

  • Skrevet: 24.01.2014  •  Kl: 10:08  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 2

Veronika Lauritsen

Skrevet: 24.01.2014  •  Kl.11:09
En herlig start på dagen tenker jeg :-)

Ha en super dag begge to!

Pia

Skrevet: 24.01.2014  •  Kl.13:52
Åhhhhhh for en herlig blogg. Ramlet tilfeldigvis innom i går, og siden da har jeg lest og lest. Du har fått meg til å smile, le, ja til og med tårene har trillet. Jeg kommer til å titte innom ofte for å følge med. Kos dere max i Oslo. Hilsen ei trondhjemspie som også snart er voksen.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits