Like før jul, sendte min venninne Vibeke et bilde til meg av den nydeligste kjolen ever. Der og da bestemte vi oss for at den butikken måtte vi oppsøke neste gang jeg var i Oslo

I går var derfor spenningen stor når vi entret inn i den koselige butikken, Pipaluk Løve. Ble tatt i mot av hyggelig og imøtekommende eier, og fikk altså endelig prøve den ene fine kjolen etter den andre.


Dette er litt av et kunstverk. Nydelige broderte finesser, og utrolig deilig å ha på! Dere kan tro Vibeke og jeg følte oss flotte!

Eieren har ikke bare øyet for flotte kleskreasjoner, de fleste kjøpt inn fra Paris, hun kan virkelig male også. I hele butikken hang det fargerike selvmalte bilder, og det var flere jeg gjerne skulle sneket med meg hjem.
Åhhh, for en lykkedag! Pipaluk Løve er så absolutt en butikk du bør oppsøke hvis du leter etter det helt spesielle som kanskje ikke alle andre har. Så er du i Oslo, så ta gjerne turen innom, og nyt den herlige atmosfæren og den imøtekommende eieren. Du vil elske det!

Etterpå dro vi jentene videre til Løkka og møtte fem andre sprudleklare venninner. Hvordan det gikk, må jeg få skrive om senere. Nå skal nemlig Mille og jeg forberede oss til den store kvelden og showet "Disney on Ice". Dere kan tro det er ei som har sommerfugler i magen?!

Klem Nina 

 

  • Skrevet: 26.01.2014  •  Kl: 10:14  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 2

ninaoglivet

Skrevet: 26.01.2014  •  Kl.10:28
Det var deg jeg så på instagram ja :) inn dit skal jeg også snart, Shoppe noen lekre kreasjoner :)

Nina Sprell Levende

Skrevet: 26.01.2014  •  Kl.10:37
ninaoglivet: Helt himmelsk!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits