Gratulerer med dagen, alle dere mammaer der ute!

Jeg syntes det var flott å få litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen i dag. Mange mener det er nok en kommersiell amerikansk adoptering som kun skal gagne handelsnæringen. But who cares?! Alle liker da litt oppmerksomhet? Elsker den gode varme klemmen jeg fikk av Mille i dag, og det fletta armbådet som etter hvert kommer til å bli ferdig (hun hadde glemt det litt ut, men lovet på æresord å sluttføre det). 

Synes det er knalltøft til tider å være mamma. Har tre barn med veldig sprik i alder. Føler jeg alltid har småbarnsproblemer, tenåringsproblemer eller framtidsbekymringer for hver og en av dem, men jeg ville aldri vært for uten. De er livet mitt og jeg elsker dem over alt på jord! 


Jeg er så absolutt ikke feilfri når det kommer til mammarollen! Det er mye jeg kunne ha gjort annerledes, men har forsontet meg med at jeg gjør så godt jeg kan...

Klem Nina

   • Skrevet: 09.02.2014  •  Kl: 14:10  •  Kategori: Familien  •  Kommentarer: 1

Pia

Skrevet: 09.02.2014  •  Kl.14:23
Så koselige bilder. Sikker på at armbåndet blir ferdiflettet snart. Fort gjort å glemme seg litt 💙 Gratulerer med dagen. Klem til deg.


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits