Heihei, kjære lesere!

Ja, da har vi jentene vært på kino igjen. For som mange vet har vi skaffet oss ledsagerbevis og da må vi jo bruke det. Mille elsker å gå på kino. Da forsvinner hun helt inn i sin egen verden. Hun er så stille så stille, kjempeflink. Så når vi var og så Dragetreneren 2 sist uke, kjøpte vi liksågodt billetter til dagens forestillingen Torden & Magi. Veldig søt film for de aller minste. Handler om en katt som ikke får lov å være med på flyttelasset, og derfor blir hjemløs. Grusom begynnelse, men som ender godt til slutt.

Etterpå ble Mille med meg på en liten rundtur, og på veien hjem kjøpte vi vannmelonparasollen Simone hadde med seg på Gamlingen i går. Den lyser opp og gjør så absolutt nytta si. Ble flittig brukt, så derfor ønsket jeg meg min egen. Fikk tak i den siste på Åhlens i Stavanger sentrum, men damen opplyste om at det fortsatt var noen igjen på Kvadrat. På salg også, kun 129 penger. Et røverkjøp!Fikk gjort et annet kupp også, men må få tatt bilder av det først før dere får se. Thihiii, moro når ting man har ønsket seg lenge plutselig selges for halv pris!

Ønsker dere alle en fin ettermiddag!

Klem Nina

  • Skrevet: 02.07.2014  •  Kl: 16:31  •  Kategori: Nytt  •  Kommentarer: 2

annebe

Skrevet: 02.07.2014  •  Kl.16:51
Koselig med kinotur....og den parasollen var utrolig stilig da :)

Randi Elisabeth

Skrevet: 02.07.2014  •  Kl.17:25
Dritkul den parasollen :) Glede meg til å se kå annert du he kjøpt :)


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits