God kveld kjære lesere ♥

Da har vi fått med oss solnedgangen ved bassenget, og vi jentene sitter og slapper av her fortsatt mens gutta tar seg en 5-minutter før vi skal gå ut og spise. 

Fikk lokket Bjørn Erik til å knipse noen bilder av den nye strandkjolen min før vi gikk på stranda i dag. Dere kan tro jeg har gledet meg til å endelig kunne ta den i bruk. En drøm av en fargeklatt fra Lindex, som passer helt utmerket her nede. Selvfølgelig blir den fin å bruke hjemme også, men den er i overkant gjennomsiktig. Kan selvfølgelig bruke den til stranda i Norge også, men her går jeg i butikken med den, sprader omkringer, slipper alle hemninger løs. Følte meg så dolla opp til frokosten i morges, i vannkanten... 
Nei, da var det kvelden her og folka mine er klare for mat!

Skrives i morgen, kjære dere ♥

Klem Nina

  • Skrevet: 23.07.2014  •  Kl: 19:28  •  Kategori: Hellas  •  Kommentarer: 0


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits