God morgen, fininger ♥

Ja, da var dagen godt i gang. Fysiotrening, Fretex levering og ukas matinnkjøp er unnagjort og Bjørn Erik er godt i gang med å røske opp det gamle gulvet i leiligheten der Dennis har bodd. Vi har nemlig et lite krypinn to minutter unna, som vi gjerne vil tilby alle barna våre å bo i etterhvert som de blir eldre og ønsker litt albuerom. Nå har altså eldstemann bodd der i fem år og derfor fått prøvd seg på egenhånd. Nå skal den shines opp litt og leies ut helt til Pelle kanskje ønsker å overta. En fin mulighet for han å bo billig å spare seg opp egenkapital.

Ellers er snuppeline hjemme i dag. Hun kom hjem fra skolen i går, pjusk og med høy feber. Hun har ikke vondt noen steder sier hun, men har allikevel sovet fjorten timer i strekk det siste døgnet. Mye bedre i dag, men vi valgte å ha henne hjemme "just in case". Hun var slapp på søndagen også, men jeg trodde det var fordi vi valgte å ta henne med oss på en gåtur fra oss til byen. Det er ikke mer en seks kilomter, men hun var tung og sliten i kroppen mesteparten av veien.

Men selv om det ble litt klaging underveis på snuppa vår, var hun allikevel smørblid når vi nådde målet vårt i byen, nemlig iskrembutikken på torget. Ganske så stolt av å ha tilbakelagt den lange turen.

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag!

Klem Nina

  • Skrevet: 02.09.2014  •  Kl: 11:59  •  Kategori: Ut på tur  •  Kommentarer: 6

karenmarenmette

Skrevet: 02.09.2014  •  Kl.12:22
Kooseleg å få sjå litt av byen dykkar ! Kjempe fint med bilder og litt innblikk.. Stakkars tuppa.. ikkje greitt å vere sjuk.. Fantastisk at dykk tenker slik i forhold til barna då.. Litt morsomt at eine sonen din heiter Pelle. Det er jo eit guttenavn so litt rart at vår hund heiter Pelle. Men, Men...God bedring til dykk ! (ps digga verkeleg den Mikke Musgensaren. Den var heilt knall :) )

Nina Sprell Levende

Skrevet: 02.09.2014  •  Kl.14:07
karenmarenmette: Ja, jeg må innrømme at jeg trives godt på "øya" her, selv om jeg er Oslo-jente. Pelle er et koselig navn synes jeg, selv om han har fått høre mye om Pelle-Politibil, Pelle Parafin, Pelle og Pysa, Pelle og Proffen noen ganger, men han tåler det:-)
Mikkemusgenseren, fikk jeg hos H&M nylig, kosta ikke mye heller mener jeg....
Mille er feberfri, så hun er nok klar for skolen allerede i morgen. Slapp lett unna denne gangen :-)
Klem

ninaoglivet

Skrevet: 02.09.2014  •  Kl.17:20
Kort innpå; Hvor har du kjøpt den Minni Mus genseren? Nice!!

Synes forresten snuppa deres, blir vakrere og vakrere jeg og makaløs flink til å gå :) Ønsker henne god bedring iallefall <3

Nina Sprell Levende

Skrevet: 02.09.2014  •  Kl.18:57
ninaoglivet: Heihei, Nina, er du tilbake og blogger?! I så fall på tide :-)
Genseren kjøpte jeg nylig på H&M for en slikk og ingenting...klem

Tiina

Skrevet: 02.09.2014  •  Kl.19:05
Det er så nydeligt der! Bodde på Storhaug før og savner turen over broen:)

Kanskje jeg flytter til Grasholmen, who knows..? ;)

ninaoglivet

Skrevet: 02.09.2014  •  Kl.19:11
Ja nå er jeg tilbake :) Endelig overskudd igjen, og mye på hjertet <3 Hmmm da får jeg stikk innom HM i morgen å se etter den. Passe kul den der!


Profilbilde
Ja, her er jeg!

Snart voksen jente som plundrer med det meste her i Stavanger. En skulle tro man hadde "landa" med mann, tre barn og huset fullt av gale dyr, men livet er så alt for kort til å bare flyte med. Drømmer skal fortsatt realiseres, og kamper kjempes.

Jeg har en fargerik krets av mennesker rundt meg som inspirerer og tar meg med på sprell titt og ofte. Samtidig har jeg mye på hjertet som jeg så gjerne vil dele med dere, så heng på!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt

Siste innlegg

KategorierDesign og koding av Silje Lien
hits